HTML

Facebook

Minden Ami Életmód

Minden, ami életmód: szórakozás, pszichológia, gasztronómia, egészség, lakberendezés, stílus, színház, könyvek, tippek, ajánlók, tesztek és ötletek. Mindenből csak az , ami bevált, töltelékinfók nélkül. ................................................................... Az életmódblog története: A másik, a személyes blogom, inkább "véleményes" felület, de van a világon egy csomó érdekesség, tipp, okosság, termék, könyv, recept és sokminden más, amit szeretnék megosztani. Papíron például lakberendező is volnék és szerettem volna egy olyan blogot, ahol a legeslegjobb ötleteket oszthatom meg például újrahasznosításra, és okos, költséghatékony lakberendezésre filléres, ám stílusos megoldásokkal. Egy olyan felület akartam, ahol megkeressük a legjobbakat bármiről legyen is szó, és ahová te is ajánlhatsz bármit, ami bevált, ahol kérdezhetsz, és ahol működő dolgokat ajánlanak neked névvel és arccal. És ahol válaszolnak, ha írsz. A gasztronómiai különlegességek rajongójaként szerettem volna egy olyan blogot is, ahol a legfantasztikusabb egészséges, különleges és működő receptek vannak. Mindezek mellett régóta sok kérdést kapok egy-egy lelki probléma megoldására akár kapcsolatokkal, és gyerekneveléssel kapcsolatban, azoknak is itt a helye. Imádok fotózni, jó könyveket olvasni , a zenét , a színházat a divatot és az igazán stílusos dolgokat is minden téren. Talán átadhatok ezekkel kapcsolatban is valamit. Tudni akarom, hogyan tehetek az egészségünkért a legtöbbet, érdekel az ezotéria tudományos háttere és folyamatosan kutatom az ezzel kapcsolatos érdekességeket is. Ha már megvannak, miért ne osztanám meg? Minden, ami életmód, minden, ami bevált. :) ................................................... Ha kérdeznétek, ajánlanátok valamit, lájkolnátok, vagy a legújabb bejegyzésekre iratkoznátok fel, azt megtehetitek itt: https://www.facebook.com/szaboesztizene

Friss topikok

Címkék

Ünnepnap! Létezik a smink, ami legalább 10 évet fiatalít!

2013.08.08. 14:36 szaboeszti

 

Az alábbi videó tökéletesen bemutatja, milyen jól működő praktikákhoz folyamodhatunk, ha fiatalabbra szeretnénk sminkelni magunkat. A módszer működik, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a hölgy a fotókon negyven éves, ám néhány perc után alig tűnik többnek tizenhatnál. Angoltudás sem igazán szükséges a tippek értelmezéséhez, elsősorban azért mert az egész videó kínaiul van. A  másik oka az, hogy a bemutató szemléletes, alapos, és az alábbi lépések mentén visz el a fiatalos külsőig:

 

j.jpg

  1. Vékony alapozás az öregítő vastag helyett,
  2. T és C-zónák világosabbra sminkelése,
  3. Kis csillogás ugyanezeken a helyeken,
  4. Láthatatlan szemkihúzás felül, majd nagyon is látható ugyanitt krémes szemhéjtussal,
  5. Szemkihúzás alul vékonyan,szintén feketével, a szem vonalain túlszaladóan a szemek nagyobbítása érdekében,
  6. A korábban rajzolt fekete vonalak középbarnával eldolgozása, és barna szemhéjfesték használata a szemöldökön is,
  7. Kevés csillogó arany szemhéjpúder használata a szemhéj mellett más fiatalító helyeken is (szemzug, tusvonalak találkozása),
  8. Orrcsúcs finomítása,
  9. Az arc árnyékos részeinek és C-vonalnak világosítása a derűs, fiatal tekintetért,
  10. Pink és/vagy narancs arcpirosító a friss, fiatalos hatású arcbőr érdekében,
  11. Arc soványítása, karakteresebbé árnyékolása az alapozónál egy fokkal sötétebb színnel,
  12. Szempillagöndörítés és szempillafesték vékonyan az öregítő vastag réteg, vagy dús műszempilla helyett,
  13. Pink ajkak egy kevés arannyal középen.
  14. Álfrufru,
  15. Kiskutya,
  16. Csecsemő-szájtartás.

 

 

Habár a lány/hölgy negyvennek nehezen nézett ki, a végeredmény mégis meggyőző. A hatásos fiatalítás érdekében ne menjünk el amellett sem, hogy a világos-sötét- és alapszínű alapozó és púder színei egymáshoz jól illeszkedtek, árnyalataik nagyon hasonlók voltak. Ha szívesen kipróbálnánk ezt a módszert, semmiképpen ne válasszunk kontrasztos színeket, úgy biztosan tökéletes lesz az eredmény. Ha nem először, akkor majd másodszor. 

Ha tetszett a poszt, esetleg kérdésed van, vagy szívesen látnád a blog legújabb, hasonló bejegyzéseit, lájkold az oldalt a Facebook-on!

komment

süti beállítások módosítása