HTML

Facebook

Minden Ami Életmód

Minden, ami életmód: szórakozás, pszichológia, gasztronómia, egészség, lakberendezés, stílus, színház, könyvek, tippek, ajánlók, tesztek és ötletek. Mindenből csak az , ami bevált, töltelékinfók nélkül. ................................................................... Az életmódblog története: A másik, a személyes blogom, inkább "véleményes" felület, de van a világon egy csomó érdekesség, tipp, okosság, termék, könyv, recept és sokminden más, amit szeretnék megosztani. Papíron például lakberendező is volnék és szerettem volna egy olyan blogot, ahol a legeslegjobb ötleteket oszthatom meg például újrahasznosításra, és okos, költséghatékony lakberendezésre filléres, ám stílusos megoldásokkal. Egy olyan felület akartam, ahol megkeressük a legjobbakat bármiről legyen is szó, és ahová te is ajánlhatsz bármit, ami bevált, ahol kérdezhetsz, és ahol működő dolgokat ajánlanak neked névvel és arccal. És ahol válaszolnak, ha írsz. A gasztronómiai különlegességek rajongójaként szerettem volna egy olyan blogot is, ahol a legfantasztikusabb egészséges, különleges és működő receptek vannak. Mindezek mellett régóta sok kérdést kapok egy-egy lelki probléma megoldására akár kapcsolatokkal, és gyerekneveléssel kapcsolatban, azoknak is itt a helye. Imádok fotózni, jó könyveket olvasni , a zenét , a színházat a divatot és az igazán stílusos dolgokat is minden téren. Talán átadhatok ezekkel kapcsolatban is valamit. Tudni akarom, hogyan tehetek az egészségünkért a legtöbbet, érdekel az ezotéria tudományos háttere és folyamatosan kutatom az ezzel kapcsolatos érdekességeket is. Ha már megvannak, miért ne osztanám meg? Minden, ami életmód, minden, ami bevált. :) ................................................... Ha kérdeznétek, ajánlanátok valamit, lájkolnátok, vagy a legújabb bejegyzésekre iratkoznátok fel, azt megtehetitek itt: https://www.facebook.com/szaboesztizene

Friss topikok

Címkék

Az idei ősz legbizarrabb csizmái

2013.08.29. 14:14 szaboeszti

 

Néhány, pár kattintással beszerezhető extrém csizma következik most a teljesség igénye nélkül. Az összeállítás címében nem véletlenül nem szerepel az "ajánló" -kifejezés, mert nyilvánvaló, hogy nehéz lenne ezekhez a darabokhoz élő embert párosítani, akár csak gondolatban is. Aki mégis bevállalós, a shopstyle.com-on keressen a lábbelik nevére, így azonnal megrendelheti őket!

 

Bolondos..

 1_1.jpg

 

 

íjesztő,

 5.jpg

 

drága,

 2.jpg

 

csillogó,

 4_2.jpg

 

és kedvezményes darabok közül válgathatunk az idén. Utóbbi alacsony hegymászóknak tökéletes. Ha ön olyan körültekintő, hogy a hegyen is ügyel a magasságára válassza ezt a darabot!

 3.jpg

 

komment

süti beállítások módosítása