HTML

Facebook

Minden Ami Életmód

Minden, ami életmód: szórakozás, pszichológia, gasztronómia, egészség, lakberendezés, stílus, színház, könyvek, tippek, ajánlók, tesztek és ötletek. Mindenből csak az , ami bevált, töltelékinfók nélkül. ................................................................... Az életmódblog története: A másik, a személyes blogom, inkább "véleményes" felület, de van a világon egy csomó érdekesség, tipp, okosság, termék, könyv, recept és sokminden más, amit szeretnék megosztani. Papíron például lakberendező is volnék és szerettem volna egy olyan blogot, ahol a legeslegjobb ötleteket oszthatom meg például újrahasznosításra, és okos, költséghatékony lakberendezésre filléres, ám stílusos megoldásokkal. Egy olyan felület akartam, ahol megkeressük a legjobbakat bármiről legyen is szó, és ahová te is ajánlhatsz bármit, ami bevált, ahol kérdezhetsz, és ahol működő dolgokat ajánlanak neked névvel és arccal. És ahol válaszolnak, ha írsz. A gasztronómiai különlegességek rajongójaként szerettem volna egy olyan blogot is, ahol a legfantasztikusabb egészséges, különleges és működő receptek vannak. Mindezek mellett régóta sok kérdést kapok egy-egy lelki probléma megoldására akár kapcsolatokkal, és gyerekneveléssel kapcsolatban, azoknak is itt a helye. Imádok fotózni, jó könyveket olvasni , a zenét , a színházat a divatot és az igazán stílusos dolgokat is minden téren. Talán átadhatok ezekkel kapcsolatban is valamit. Tudni akarom, hogyan tehetek az egészségünkért a legtöbbet, érdekel az ezotéria tudományos háttere és folyamatosan kutatom az ezzel kapcsolatos érdekességeket is. Ha már megvannak, miért ne osztanám meg? Minden, ami életmód, minden, ami bevált. :) ................................................... Ha kérdeznétek, ajánlanátok valamit, lájkolnátok, vagy a legújabb bejegyzésekre iratkoznátok fel, azt megtehetitek itt: https://www.facebook.com/szaboesztizene

Friss topikok

Címkék

Csipkerajongók, figyelem!

2013.07.31. 14:07 szaboeszti

 

fejjj.jpg

 

Elérhető árú és stílusos csipkecuccokat gyűjtöttem össze ma nektek. Azért töltöttem ezzel a délelőttöt, mert a csipkét szerintem majdnem mindannyian szeretjük, de úgy sejtem, ti is csak akkor, ha nem kelt igazán olcsó hatást. Ez a feltétel viszont a legtöbbször nehezen teljesül a baráti áron elvihető termékek esetében, -több közülük sajnos már messziről is gagyinak tűnik, de nem mindegyik! Van egy csomó angol webshop, akiknél stílusos és menő csipkecuccok vannak, ráadásul nem túl drágán.

Ha valamelyik megtetszik, csak keressétek fel az árak mellett látható webboltot és a keresőjükben lace-kulcsszót begépelve  máris megtaláljátok a teljes kínálatot részletes leírással és képekkel!

lace.jpg


Ha tetszett a bejegyzés, vagy szívesen látnál hasonlókat, esetleg hozzászólnál, kérdeznél, netán szeretnél minden posztról elsőként értesülni, lájkolt az oldalt a Facebookon!

 

komment

süti beállítások módosítása